zaterdag 7 december 2013

Beste Vlooiendruppels kat

vlooiendruppels kat
Bent u opzoek naar de best werkende vlooiendruppels voor uw kat? Zoek niet verder ik heb de beste vlooiendruppels voor U op een rijtje gezet. Ik heb ook de beste vlooiendruppels voor uw hond op een rijtje gezet.  Er zijn tegenwoordig zeer veel verschillende anti vlooien middelen te verkrijgen, dit komt omdat de vlooien populaties in Nederland inmiddels voor een aantal vlooiendruppels al resistentie hebben opgebouwd. De onderstaande 3 producten bevatten de beste bestrijdingsmiddelen voor het ontvlooien van uw kat van dit moment. Tevens zijn deze producten niet schadelijk voor uw kat.

Een alternatief kan vlooienshampoo zijn en om de omgeving vlovrij te maken kunt u een vlooien spray gebruiken.

Er doen op internet vaak veel verhalen de ronde dat bepaalde vlooiendruppels niet meer werken. Hier zit wel een kern van waarheid in namelijk dat bepaalde vlooien resistent worden tegen bepaalde bestrijdingsmiddelen. Het kan heel goed zijn dat in een bepaald gebied een bepaald type vlooiendruppels niet meer werkt, maar over het algemeen is dit zeer plaatselijk en hoeft lang niet altijd voor uw regio te gelden. Ook wordt er steeds vaker door concurrenten bepaalde berichten verspreid via internet om zo de verkoop van hun producten te verhogen. Dus laat u niet gek maken door alle verhalen de volgende producten zijn allemaal wetenschappelijk bewezen effectief.

1. Frontline Kat/fret Combo Spot On


De vernieuwde Frontline Combo bevat een unieke 2-in-1 formule. De nieuwe ingrediĆ«nten doden niet alleen de levende vlooien en teken, maar stopt ook de ontwikkeling van de eitjes, larven en  poppen. aanbrengen doormiddel van een pipet direct op de huid. Op dit moment de beste vlooiendruppels op de markt!

Lees meer info en check prijs bij Bol.com


2. Bolfo Gold Kat Vlooiendruppels


Bolfo gold bevat de werkzame stof imidacloprid, dood vlooien en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. In tegenstelling tot de frontline combo beschermt Bolfo niet tegen teken. Er zijn verschillende doseringen afhankelijk van het gewicht van uw kat.

Voor katten zwaarder dan 4 Kg
Voor katten lichten dan 4 Kg

Lees meer details en check prijs bij Bol.com


3. Frontline Kat Spot On


De verouderde Frontline Spot on druppels zijn nog steeds in veel gevallen effectief tegen vlooien. Zowel tegen vlooien als teken voor een periode van 4 weken. De voorloper van de Frontline Combo en de meest verkochte vlooiendruppels aller tijden.

Lees meer reviews en check prijs bij Bol.com
Aanbevolen voor jou:
Beste vlooienspray voor hond en kat
Beste Vlooienshampoo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten