zondag 8 december 2013

Beste vlooienspray voor honden en katten

Elke honden of katten eigenaar heeft er wel eens last van Vlooien! Naast vlooienspray zijn tal van producten op de markt om vlooien te bestrijden zoals vlooiendruppels en zelfs vlooienshampoo. Er zit vaak veel verschil in de werkzaamheid van al deze producten daarom heb ik de beste vlooiensprays voor u op een rijtje gezet.
De vlooien komen steeds terug!
Om vlooien effectief te bestrijden is het vaak niet genoeg alleen uw huisdier te behandelen. In 9 van de 10 gevallen bevind er in de leef omgeving van uw hond of kat een haard aan vlooien larven/poppen. Net als u denkt uw dier weer helemaal vlo vrij te hebben komen de nieuwe vlooien larven al weer uit en zit uw dier meteen weer onder. In veel gevallen dient samen met uw huisdier ook de omgeving bestreden te worden Dit is vaak het eenvoudigst door gebruik te maken van een vlooienspray zodat u zoveel mogelijk oppervlak van uw tapijt of kleed kunt bestrijken.Bekijk hier de best verkochte vlooiensprays bij Bol.com


Bolfo honden vlooienspray

Deze Bolfo vlooienspray bevat 2 werkzame stoffen die op zowel korte als de lange termijn werking behouden. Bestrijd zowel de levende vlooien als de larven, eitjes. 2 flesjes van 250 ml is meer dan genoeg voor uw gehele huis.

Bekijk meer details en check prijs bij Bol.comBolfo Fleegard Spray voor zowel honden als katten vlooien

Ook van Bolfo deze multifunctionele vlooienspray voor zowel honden als voor katten. Deze spray pakt zowel de levende als de ontpopte larven aan zodat uw huis weer helemaal vlo vrij wordt. Wel geldt voor dit product een aantal veiligheidsmaatregelen.

Bekijk meer details en check prijs bij Bol.com


Ecostyle vlovrij omgevingsspray

De milieu vriendelijke variant bevat een aantal onschadelijke stoffen die het uitwendige skelet van vlooien aantasten en op deze manier de vlooien cyclus doorbreken. Na behandeling hoeft de kamer niet verlaten te worden het is volkomen onschadelijk voor mensen. In combinatie met andere producten werkt dit product erg goed!

Bekijk meer details en check prijs bij Bol.com


Aanbevolen voor u:
Beste vlooiendruppels kat
Vlooienshampoo voor hond en kat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten